Qui som

A TecnoSat Andorra estem especialitzats en la reparació de mòbils, tablets, ordinadors i portàtils, però també en la venda d’smartphones lliures, tablets i accessoris. El nostre objectiu principal és oferir-te un servei de reparació ràpid i de confiança, un assessorament personalitzat i els millors preus per a la compra del teu mòbil lliure i dels seus accessoris a Andorra.

L’equip tècnic de TecnoSat Andorra compta amb la formació i experiència necessàries per resoldre qualsevol problema que tingui el teu smartphone, tablet o equip informàtic (ordinador de sobretaula o portàtil), com, per exemple, substituir una pantalla trencada, canviar una bateria defectuosa o esbrinar per què el portàtil triga massa en engegar-se.

A TecnoSat Andorra també posem a la teva disposició altres serveis, com ara assegurances per a smartphones, la migració de les dades del telèfon antic al nou de franc, la instal·lació del vidre trempat (tempered glass) que hagis adquirit a la nostra botiga de forma gratuïta, i un catàleg de fundes personalitzades amb dissenys d’allò més originals, o bé amb les fotos que més t’agradin.

 

 

Top