Avís legal

1. OBJECTE

El present avís legal regula l'ús i la utilització del lloc web www.tecnosat.ad (en endavant, EL WEB), del qual és titular TECGA SHOPS SL (en endavant, EL PROPIETARI DEL WEB).

La navegació pel lloc web d'EL PROPIETARI DEL WEB li atribueix la condició d'usuari d'aquest i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest Avís Legal, advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part d’EL PROPIETARI DEL WEB. En aquest cas, es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per això és recomanable llegir amb atenció el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d'aquest lloc web.

L'usuari, a més, s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà, davant EL PROPIETARI DEL WEB o davant de tercers, de qualsevol dany i perjudici que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d'aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent de l'autoritzada està expressament prohibida, i EL PROPIETARI DEL WEB pot denegar o retirar l'accés i el seu ús en qualsevol moment.


2. IDENTIFICACIÓ

EL PROPIETARI DEL WEB, en compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'informa que:

La seva denominació social és: TECGA SHOPS, SL.

El seu CIF és: B-55183149

El seu domicili social és a: C/ Pep Ventura, 5, de VILABERTRAN – 17760 (Girona)


3. COMUNICACIONS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte, que detallem a continuació:

Telèfon: +00376 744 555

Correu electrònic: info@tecnosat.ad

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i EL PROPIETARI DEL WEB es consideraran eficaces, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol altre mitjà dels detallats anteriorment.


4. CONDICIONS D'ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït; no obstant això, EL PROPIETARI DEL WEB pot condicionar la utilització d'alguns dels serveis oferts a la seva web previ emplenament del corresponent formulari.

L'usuari garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui al PROPIETARI DEL WEB i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L'usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d'EL PROPIETARI DEL WEB i a no emprar-los per, entre d'altres:

a) Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l'ordre públic.

b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, malmetre, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics d'EL PROPIETARI DEL WEB o de terceres persones, així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals EL PROPIETARI DEL WEB presta els seus serveis.

c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d'altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics d'EL PROPIETARI DEL WEB o de tercers i, si s'escau, extreure’n informació.

d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació d'EL PROPIETARI DEL WEB o de tercers.

e) Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.

f) Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de o, de qualsevol altra forma, comunicar públicament, transformar o modificar-ne els continguts, llevat que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g) Demanar dades amb finalitat publicitària i remetre publicitat de qualsevol classe o comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que hi hagi prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia i programari, així com el seu disseny gràfic i el seu codi font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany al PROPIETARI DEL WEB, sense que es puguin entendre cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre ells més enllà d’allò estrictament necessari per al correcte ús del web .

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si s’escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat d'EL PROPIETARI DEL WEB, sense que pugui entendre que l'ús o l’accés a aquest atribueixin a l'usuari cap dret sobre ells.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L'establiment d'un hiperenllaç no implica, en cap cas, l'existència de relacions entre EL PROPIETARI DEL WEB i el propietari del lloc web a la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part d'EL PROPIETARI DEL WEB dels seus continguts o serveis.

EL PROPIETARI DEL WEB no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base a ells.


4.1. EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L’ACCÉS I LA UTILITZACIÓ

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

EL PROPIETARI DEL WEB exclou, fins on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

a) La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats i posats a disposició als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.

b) La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, els documents electrònics o les dades dels usuaris.

c) L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, i a tall d'exemple, EL PROPIETARI DEL WEB no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials i drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, EL PROPIETARI DEL WEB declina qualsevol responsabilitat respecte la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels enllaços que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. EL PROPIETARI DEL WEB no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o l’accessibilitat dels llocs enllaçats, ni suggereix, convida o recomana la seva visita, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. EL PROPIETARI DEL WEB no es responsabilitza de l'establiment d'hipervincles per part de tercers.


4.2. PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D'ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d'enviar una notificació a EL PROPIETARI DEL WEB identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.


4.3. PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s'ha d'entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.


5. LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions presents es regiran per la legislació andorrana vigent.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto
Top